19 abril de 2020 a les 11:06

La Penya Blaugrana Monells recapta més de 14.000 euros per equipar la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal

La Penya Blaugrana de Monells ha recollit, en només una setmana, més de 14.000 euros que han destinat a comprar material per a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà. Des que va arrencar, la quantitat ha anat creixent gràcies a la col·laboració de veïnes i veïns, entitats i partits polítics de la Bisbal d’Empordà. No ha estat una donació de diners, sinó que amb el que anaven recaptant els responsables de la iniciativa anaven comprant el material que el centre bisbalenc els demanava.  

La iniciativa va començar a partir del moment en què des de la Penya Blaugrana de Monells va veure que ja no es tornaria a obrir el local, perquè la Lliga s’havia aturat i encara ara no hi ha data per reprendre-la. Les persones responsables van decidir invertir els 500 euros que tenien al compte corrent de l’entitat i comprar material per la residència geriàtrica bisbalenca: dos altaveus, una pantalla i un projector. Així, el que va començar amb aquesta donació, haurà acabat obrint un número de compte i recollint diners per a fer la compra de sis cadires elèctriques que costen més de 1.000 euros cadascuna, un ordinador pel personal del centre i un total de 10 tauletes per poder fer videoconferències.

Des de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà es mostren molt satisfets amb l’allau de donacions i expliquen que tot aquest material els ajudarà molt en el benestar de la gent gran que resideix al centre. La Penya Blaugrana de Monells desataca la col·laboració de bona part del municipi i rodalies en la campanya. I és que també s’hi han implicat localitats properes com l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní o el d’Ultramort, a més de veïns d’altres municipis.