19 maig de 2021 a les 9:10

La Piscina Municipal de la Bisbal, amb una millora integral de les instal·lacions, reobrirà les seves portes el 12 de juny

Després de no haver obert les seves portes l’any passat a causa del risc de rebrot de la pandèmia de COVID-19, la Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà reobrirà el dissabte 12 de juny. Finalitzarà la temporada el diumenge 12 de setembre i l’horari d’obertura de l’equipament serà de 10 a 20 h i, a partir del setembre, d’11 a 19 h. La reobertura de les instal·lacions enguany estaran marcades pel protocol d’accés, ús, higiene, seguretat i aforament d’acord a les mesures que establertes pel PROCICAT. 

Les persones usuàries fixes de temporada, amb quota individual o bé familiar, així com les no fixes de temporada, s’hauran d’inscriure anualment a partir d’aquest any 2021. La sol·licitud d’alta s’haurà de formalitzar enviant el formulari de sol·licitud adjunt a aquesta publicació per correu electrònic a esports@labisbal.cat, o presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Pavelló Municipal d’Esports Avinguda Mas Clarà, 1-21). El tràmit ja es pot efectuar i el termini s’acaba el 30 de juny. Cal tenir present que les persones sòcies antigues, hauran de  donar-se d’alta de nou i, en el cas de voler-se donar de baixa del servei, no serà necessari fer res: aquesta temporada només comptaran com a abonades, les persones que així ho expressin donant el seu consentiment. A través del document adjunt a aquesta publicació es poden consultar totes les tarifes de la Piscina Municipal de la temporada d’enguany.

Una millora integral de l’equipament 
Des de l’any passat, que l’equipament va romandre tancat, s’han anat fent diverses  actuacions a les instal·lacions. L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, conscient de les mancances estructurals d’una instal·lació que ja compta 53 anys d’història i necessita d’una millora integral, l’estiu passat va canviar el motor principal que mou l’aigua de la piscina petita de l’equipament, alhora que es va fer una inversió important per tal de reparar les fugues d’aigua que impossibilitaven regular els nivells de clor i PH de l’aigua i garantir la seguretat de les persones usuàries. A més a més, també es va remodelar tota la zona de platja i ampliar les zones d’ombra.

Més recentment, també s’han anat fent diverses actuacions a l’equipament, algunes de les quals s’han d’acabar d’enllestir abans de la reobertura: la instal·lació d’un gran tendal de dues veles tèxtils i estructura metàl·lica per ampliar la zona d’ombra a l’espai de la gespa, la neteja professional del vas de la piscina, diverses actuacions de jardineria, la instal·lació d’una escala aquàtica per a persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, també s’ha fet un canvi d’enllumenat a la zona dels vestidors i la recepció de l’equipament, alhora que s’han reparat les portes. A més, s’ha adequat la zona de pícnic amb màquines expenedores de begudes, cafè i gelats, i s’hi posaran taules i cadires. També s’han restaurat els bancs per seure, s’han reparat els lavabos, s’ha pintat la façana de l’equipament i es pintaran les línies de la zona d’aparcament. Finalment, a finals de maig, s’hi instal·larà un acumulador d’aigua calenta per augmentar-ne la disponibilitat a les dutxes dels vestidors.