23 juliol de 2020 a les 10:19

La Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà finalment no obrirà aquesta temporada

Tot i haver resolt els problemes tècnics que van fer ajornar-ne l’obertura a principis de juliol, finalment, la Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà no obrirà aquesta temporada. El motiu principal per prendre aquesta decisió és l’amenaça de rebrot de la pandèmia de Covid-19, que podria obligar a tancar l’equipament poc temps després d’haver obert la instal·lació. La seguretat i el benestar de les persones usuàries de la instal·lació són la principal preocupació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà que fan que s’hagi pres una decisió com aquesta.

Els problemes tècnics que van impedir l’obertura de la Piscina Municipal a la data prevista inicialment van quedar resolts. D’una banda, s’ha canviat el motor principal que mou l’aigua de la piscina petita de l’equipament, que havia quedat malmès. De l’altra, es va fer una inversió important per tal de reparar les fugues d’aigua que impossibilitaven regular els nivells de clor i PH de l’aigua i garantir la seguretat de les persones usuàries. Ambdues actuacions han resolt les incidències de manera satisfactòria i se sumen a les ja efectuades anteriorment, amb les que es va remodelar tota la zona de platja i ampliar les zones d’ombra. Amb tot, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà és conscient de les mancances estructurals d’una instal·lació que ja compta 53 anys d’història i necessita d’una millora integral.

La demora en l’obertura ocasionat per aquestes actuacions fan que, a aquestes alçades de la temporada i davant la possibilitat ben real d’un nou rebrot de Covid-19, el consistori prengui la decisió excepcional de no obrir la Piscina Municipal aquesta temporada. Des de l’Ajuntament es vol donar les gràcies a totes les persones usuàries de la instal·lació per la seva paciència i comprensió davant d’aquests fets, alhora que es demana disculpes per les molèsties ocasionades.