4 juny de 2024 a les 10:55

La Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà reobre les seves portes dissabte

Aquest dissabte 8 de juny la Piscina Municipal de la Bisbal reobrirà les seves portes, encetant una nova temporada que s’allargarà fins l’11 de setembre. L’horari d’obertura serà de 10 a 20 h durant tota la temporada.

Les persones que vulguin gaudir de la piscina com a usuàries fixes de temporada, tant amb quota individual com familiar, han de formalitzar la seva inscripció enviant el formulari corresponent per correu electrònic a esports@labisbal.cat o de manera presencial a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, situades al Pavelló Municipal d’Esports (Avinguda Mas Clarà, 1-21). Es poden consultar les tarifes a través del document adjunt a aquest enllaç. Aquest procés d’inscripció ja és obert es podrà fer fins al 30 de juny. Cal remarcar que les inscripcions enviades telemàticament han de ser degudament signades, sinó s’hauran de tornar a enviar. A partir d’aquesta data, les inscripcions només es podran fer presencialment a la piscina i amb targeta de crèdit.

 

|

Àmplia oferta de cursos de natació per a nadons, infants i joves
Un any més, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ofereix una àmplia oferta de cursos de natació per a nadons, infants i joves a la Piscina Municipal, que es duran a terme del 1 al 26 de juliol. D’una banda, els nadons tindran sessions dos dies a la setmana, de 17 h a 17.50 h, en dos grups diferents: un els dilluns i dimecres, i altre, els dimarts i dijous. Pel que fa als infants i joves, els cursos seran de dilluns a divendres, amb dos grups segons edat i nivell. Els infants de P3, P4, P5 i 1r de Primària tindran el curs de 18 h a 19 h, mentre que els més grans, a partir de 2n de Primària, el faran de 19 h a 20 h. 

Les inscripcions per als cursos de natació començaran el 10 de juny i hauran de fer-se presencialment a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Avinguda Mas Clarà, 1-21), de 9 a 14 h, i a les tardes de 17 a 20 h. El pagament es farà al moment de la inscripció amb targeta. Les tarifes per als nadons són de 54,50 euros, i per als infants i joves són de 102,30 euros. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció. Podeu consultar totes les tarifes de la Piscina Municipal per a la temporada 2024 en el document adjunt a aquesta publicació. Per a més informació, podeu contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà a través del correu electrònic esports@labisbal.cat o al telèfon 972 64 21 98.