17 juny de 2020 a les 16:31

La Piscina Municipal de la Bisbal reobrirà el primer cap de setmana de juliol

||

La previsió és que la Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà faci el tret de sortida a la temporada d’estiu el primer cap de setmana de juliol. La reobertura de l’equipament enguany vindrà marcada per la implementació d’una normativa d’accés i ús d’acord amb les mesures que determina el Ministeri de Sanitat, que estableix un nou protocol d’utilització de les piscines públiques amb reserva prèvia.

Les noves condicions imposen un aforament limitat, que, en el cas de la Piscina Municipal, es reduirà al 50% la seva capacitat. Així doncs, amb les corresponents mesures d’higiene i desinfecció constant, aquest estiu l’equipament podrà acollir un màxim de 200 persones. Amb motiu d’aquests condicionants, durant el període de casals d’estiu (fins a mitjans d’agost) la Piscina Municipal romandrà oberta al públic en general de dilluns a divendres només en horari de tarda: de 15h a 20h. Als matins l’aforament quedarà reservat als infants dels casals i al migdia la  instal·lació romandrà tancada per tal de desenvolupar-hi feines de neteja i desinfecció. Ara bé, durant els caps de setmana la piscina es podrà gaudir en horari de matí i tarda: de 10 h a 13 h i de 15 h a 20 h.

Aquests dies s’està treballant en enllestir les tasques de manteniment pertinents (que enguany s’han hagut de posposar a causa del confinament), alhora que s’apliquen les recomanacions per a la reobertura de les piscines després de  la crisis de la Covid-19 emeses pel Ministeri de Sanitat. Així, la Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà obrirà novament les seves portes el primer cap de setmana de juliol per iniciar la temporada d’estiu, que s’allargarà fins al diumenge 13 de setembre de 2020. Durant aquest període tothom que vulgui gaudir de l’equipament ho podrà fer seguint les recomanacions establertes.  

Així, tant les persones usuàries fixes de temporada (amb una quota individual o familiar), així com les persones usuàries no fixes de temporada, s’hauran d’inscriure anualment a partir d’enguany. La sol·licitud d’alta (adjunta) s’haurà de formalitzar per registre d’entrada telemàticament a través del web municipal, o presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (demanant cita prèvia al telèfon 617 562 615). Les dates per poder fer el tràmit seran del 18 al 30 de juny: es pot consultar més informació a través del díptic informatiu, també adjunt a aquesta publicació.

En el cas de voler-se donar de baixa del servei no serà necessari fer res: enguany només es comptaran com a abonades les persones que així ho expressin i donin el seu consentiment. Properament es publicarà el díptic amb la informació de preus, horaris i recomanacions establertes per prevenir la propagació de la Covid-19.