31 maig de 2023 a les 5:44

La Piscina Municipal de la Bisbal reobrirà les seves portes el proper 10 de juny

|

L’estiu es va acostant i el proper dissabte 10 de juny la Piscina Municipal de la Bisbal reobrirà les seves portes per encetar una temporada que s’allargarà fins l’11 de setembre. L’horari serà de 10 a 20 h durant tota la temporada.

La sol·licitud d’alta per persones usuàries fixes de temporada, amb quota individual o bé familiar, s’haurà de formalitzar enviant el formulari de sol·licitud adjunt a aquesta publicació per correu electrònic a esports@labisbal.cat, o bé presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Pavelló Municipal d’Esports, Avinguda Mas Clarà, 1-21). El tràmit es pot efectuar des d’aquesta setmana i fins el 16 de juny. 

Anteriorment calia pagar una matrícula, però com que cal fer les inscripcions a la Piscina Municipal cada any de nou, es va apostar per suprimir-la. Va ser després de l’estiu passat quan, per elaborar les noves ordenances municipals, el consistori va fer un estudi econòmic d’ingressos i despeses de l’equipament. L’objectiu: reduir el dèficit de la piscina. Així, si bé enguany no cal fer matriculació, això ha comportat un augument de les tarifes d’abonament. A través del document adjunt a aquesta publicació es poden consultar totes les tarifes de la Piscina Municipal de la temporada 2023. Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà a través del correu electrònic esports@labisbal.cat o al telèfon 972 64 21 98.