25 maig de 2022 a les 11:35

La Piscina Municipal de la Bisbal reobrirà les seves portes el proper 11 de juny amb millores d’accessibilitat

L’estiu es va acostant i el proper dissabte 11 de juny la Piscina Municipal de la Bisbal reobrirà les seves portes per encetar una temporada que s’allargarà fins el diumenge 11 de setembre. L’horari serà l’habitual de cada any: de 10 a 20 h i, a partir del 29 d’agost, d’11 a 19 h.

L’equipament enguany oferirà una novetat en el control d’accés: les persones usuàries que ho vulguin, podran comprar les entrades i abonaments de manera telemàtica i, així estalviar-se cues. Val a dir que aquest servei encara no està del tot enllestit i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal hi està treballant per tenir-ho a punt per l’obertura. Amb el nou servei, les persones que tinguin un abonament de temporada, no farà falta que esperin, i podran entrar escanejant el seu codi QR identificatiu quan entrin als vestidors.

La sol·licitud d’alta per persones usuàries fixes de temporada, amb quota individual o bé familiar, s’haurà de formalitzar enviant el formulari de sol·licitud adjunt a aquesta publicació per correu electrònic a esports@labisbal.cat, o bé presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Pavelló Municipal d’Esports, Avinguda Mas Clarà, 1-21). El tràmit es pot efectuar des d’aquesta setmana i fins el 24 de juny. Les inscripcions que es duguin a terme dins d’aquest període, es podran pagar amb targeta de crèdit o per domiciliació bancària. Les inscripcions posteriors a aquestes dates seran totes efectuades amb targeta de crèdit. A més, les persones usuàries fixes de l’any anterior que durant el període marcat no facin la inscripció, s’entendrà que enguany deixen de ser usuaris fixes i en el moment que tornin a formalitzar el tràmit, es cobrarà la matrícula corresponent.

A través del document adjunt a aquesta publicació es poden consultar totes les tarifes de la Piscina Municipal de la temporada 2022. Per a més informació es pot contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà a través del correu electrònic esports@labisbal.cat o al telèfon 617 562 615.