26 maig de 2022 a les 11:42

La plaça Francesc Macià acull una instal·lació efímera per difondre les obres finalistes dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

|||

El passat 2 de maig el la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va col·locar una instal·lació efímera a la plaça Francesc Macià de la Bisbal. L’element hi romandrà fins el 4 de juliol amb l’objectiu de fer promoció dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022 a cada capital de comarca de la província de Girona. 

Serà el proper 27 de maig quan tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona. Des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment el certàmen, donant valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals. Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, han esdevingut un referent entre els professionals de l’arquitectura i la construcció així com per la ciutadania i els successius Jurats formats per arquitectes de reconegut prestigi, molts d’ells Premis Nacionals d’Arquitectura, i la participació dels RCR arquitectes, guardonats amb el Premi Pritzker 2017, han contribuït a donar a conèixer els Premis més enllà del seu territori. Es pot consultar tota la informació corresponent a través d’aquest enllaç al seu web.