12 octubre de 2010 a les 12:38

La Policía Local de la Bisbal d’Empordà comissa onze quilos de marihuana i objectes robats i deté un veí de la ciutat

Els fets van passar aquest diumenge, quan passaven vint minuts de la una del migdia. La Policia Local va rebre una trucada en la que se’ls comunicava que al c/Almogàvers núm. 4 hi havia un menor dormint a l’escala perquè possiblement l’havien fet fora de casa. Els agents es van dirigir al lloc indicat i van trobar una persona asseguda a l’entrada d’una terrassa.
Els agents van identificar a la persona i es va comprovar que no 
es tractava d’un menor, ja que té 19 anys. El jove va manifestar als agents que s’havia barallat amb la mare i per això dormia en aquest lloc. A causa de l’actitud del jove, els agents van sospitar que pot ser en aquest indret per un altre motiu, ja que estava molt nerviós. Això va fer pensar els agents que podia tenir alguna cosa amagada a la terrassa. 
Els agents van escorcollar llavors la terrassa i a l’interior de cinc 
dipòsits d’uralita es va trobar una gran quantitat de marihuana amagada en bosses i caixes. La marihuana comissada pesava gairebé onze 11 quilos. En el mateix escorcoll, la policia també hi va trobar bosses petites per fer dosis, material per manufacturar la marihuana i una balança. Igualment es van trobar, també amagats, gran quantitat d’objectes com equips de música, canyes de pescar, eines i peces de bicicletes, entres d’altres.
El jove va reconèixer la propietat de la marihuana i els objectes i els agents el van detenir per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents va obrir 
diligències i actualment es treballa amb Mossos d’Esquadra de l’ABP de la Bisbal d’Empordà, per si es poden relacionar els objectes recuperats amb 
denuncies presentades.