29 juny de 2023 a les 11:19

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà incorpora un nou vehicle

La Policia Local ha incorporat un nou automòbil a la seva flota de vehicles: un cotxe Seat, model Ateca, equipat amb totes les mesures de seguretat per un patrullatge de proximitat i també incorpora un desfibril·lador extern automàtic (DEA) per assistir in situ i ràpidament en cas d’un infart. A més, el cotxe té les últimes novetats tecnològiques i gràcies a les seves prestacions és apte per transitar per tot el municipi, inclosos els camins. També disposa de mampara i un panell informatiu desplegable que vol servir per incrementar la seguretat de la ciutadania a la via pública.

Amb aquesta inversió s’aconsegueix dotar el cos de noves eines per poder acomplir la seva tasca en total seguretat, sigui a nivell de seguretat ciutadana o en operacions de trànsit. El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé, ha explicat que «la voluntat del nou govern municipal és continuar dotant la policia municipal de les eines necessàries per poder donar el millor servei possible a la ciutadania». En aquest sentit, ha afegit que «hem fet una aposta per una policia de proximitat, que trepitgi més el carrer i que sigui preventiva quan cal, però contundent davant delictes i comportaments incívics».

Aquest vehicle en substitueix un altre que estava adquirit mitjançant un contracte en modalitat de rènting que ja havia conclòs. L’actual flota de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà és de tres automòbils i dues motos.