16 juliol de 2018 a les 16:08

La Policia Local de la Bisbal efectua tres detencions durant el cap de setmana

La Policia Local de la Bisbal ha dut a terme un total de tres detencions. Les actuacions, fetes per motius diversos, han coincidit amb el cap de setmana de la XXIII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà.

La primera actuació es va iniciar a les 00.15 h del dia dissabte 14 de juliol, quan un ciutadà va alertar una patrulla de la Policia Local que es trobava a la zona de l’estacionament del Passeig Marimon Asprer, retenint un individu que havia entrat a casa de la seva germana juntament amb tres joves més que havien fugit. Un cop comprovat els fets es va procedir a la detenció del jove R.M de 18 anys per un presumpte delicte de robatori amb força. Es va endega la recerca del tres fugits sense poder localitzar-los.

La segona actuació va tenir a les 2.10 h del dia 15 de juliol, quan una patrulla de la estava realitzant vigilància preventiva a les activitats de la Fira de Circ. Van observar un jove que passava corrent amb una bossa de mà a les mans, perseguit per una senyora, la qual alerta als agents que el jove li havia sostret la bossa de mà de forma violenta. Els agents van prosseguir a detenir-lo i durant la persecució l’autor va llençar la bossa. Un cop el van atrapar van haver de reduir-lo i procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb violència. El jove A.B.M. te l’edat de 19 anys.

L’ultima detenció d’aquest cap de setmana, es va realitzar a les 22:25 hores d’ahir diumenge 15/7. Una patrulla de la policia local va procedir a la identificació de A.C.B, de 45 anys, el qual va resultar tenir dues ordres de recerca i detenció vigents. És per això que va ser detingut i portat a la comissaria de Mossos d’Esquadra instruint les diligencies pertinents.