30 agost de 2013 a les 12:08

La Policia Local de la Bisbal fa una detenció per falsificació de bitllets

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal informa que en data d’ahir 29 d’agost de 2013, va realitzar la detenció d’un jove de 24 anys pel pagament en un establiment comercial amb bitllets de 50 euros falsos. Aquesta persona ja havia realitzat una transacció en un comerç del sector comercial de la Bisbal, i fou detingut quan intentava repetir l’operació en un comerç del centre de la nostra ciutat.

En el moment de la detenció se li van trobar a sobre dos bitllets falsos de 50 euros, així com, 508 euros fraccionats en diversos bitllets de curs legal, el que fa pensar que havia realitzat aquestes operacions fraudulentes en més d’un comerç.

Per aquest motiu es va procedir a la seva detenció per un delicte de falsificació de moneda i efectes timbrats.

Per part de l’Alcalde manifesta que: “ El cap de la Policia Local es va posar de forma immediata en contacte amb el president de l’Associació de Comerciants de la nostra ciutat per informar d’aquest fet i avisar als seus associats. També voldríem informar i sol·licitar la col·laboració de tots els comerciants de la Bisbal, que ahir dia 29 d’agost de 2013 des de les 13:00h fins les 19:30h es van produir aquests fets. Les dades del sospitós de les operacions fraudulentes són d’una persona d’ètnia magrebina, morè, d’uns 24 anys complexió prima i d’1,75 d’alçada. El dia dels fets portava camiseta negra amb una impressió a la zona del pit, pantalons texans curts i xancletes. Qualsevol comerciant afectat pot posar-se en contacte amb la Policia Local o el Cos de Mossos d’Esquadra per denunciar els fets.”