2 agost de 2011 a les 11:29

La Policia Local de La Bisbal i els Mossos d’Esquadra intercepten un home que fugia amb un cotxe robat

La Policia Local de la Bisbal i els Mossos d’Esquadra de la Bisbal van detenir José Manuel V.E. de 42 anys, veí de la Bisbal, com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’us de vehicle, conducció temerària i per originar un greu risc per a la circulació.

Els agents dels dos cossos feien un control de seguretat ciutadana a la carretera C-66, a l’entrada de la Bisbal. Els policies van veure com s’apropava un cotxe, circulant en direcció a la Bisbal, que en veure la presència dels agents va fer la rotonda al revés per tal d’evitar el control. Quan els agents li van fer senyals per aturar-lo, el vehicle va continuar la marxa.

Dues patrulles dels Mossos van localitzar el vehicle fugitiu i una tercera patrulla, en aquest cas de la Policia Local, es va situar a la carretera de Castell d’Empordà. Els agents, que van sortir del cotxe, van tornar a fer senyals al conductor indicant-li que afluixés la marxa i aturés el vehicle, però es van haver d’apartar per evitar que el vehicle els atropellés.

El cotxe va continuar circulant per l’interior de La Bisbal per carrers en direcció contrària i passant els semàfors en vermell, fins arribar a un carrer sense sortida.

En aquell moment, els agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local van poder barrar el pas al cotxe i van identificar i detenir el conductor.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà el 28 de juliol.