14 desembre de 2009 a les 14:23

La Policia Local de la Bisbal inicia la campanya ‘Comerç segur’ en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra

Els cossos policials informaran sobre consells de seguretat, copsaran les inquietuds del sector, intercanviar informació i alhora augmentaran la presència policial en els punts més vulnerables i els d’alta concentració comercial.

Aquest pla es durà a terme en dues fases: una informativa, en que agents de la Policia Local i del Cos de Mossos d’Esquadra distribuiran un tríptic amb consells de seguretat bàsics i telèfons de contacte d’ambdós cossos entre els comerciants i empresaris; i la segona, en període nadalenc, en que s’intensificaran i es duran a terme els patrullatges mixtes, controls de seguretat ciutadana i altres accions informatives i de suport als comerciants.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal, Xavier Dilmé, amb aquesta actuació ‘es vol prevenir l’augment de delictes en les àrees comercials i empresarials, i garantir el normal desenvolupament de les festes que es celebren aquests dies’. El regidor afegeix que ‘la col·laboració entre els dos cossos policials és en aquests moments excel·lent i aquest fet té efectes clarament positius pel conjunt de la ciutadania. Per això és molt important la prevenció i cap aquí va aquesta campanya, per prevenir i per poder actuar amb rapidesa i coordinació si es dóna el cas’.