16 maig de 2024 a les 15:10

La Policia Local de la Bisbal participa en un curs sobre actuacions policials en delictes de violència masclista i violència domèstica

Aquesta setmana, del 13 al 17 de maig, la Diputació de Girona ofereix un curs sobre actuacions policials en delictes de violència masclista i violència domèstica a l’Ajuntament Vell, en el qual hi està assistint la Policia Local de la Bisbal d’Empordà. La formació vol servir per aprofundir en els coneixements sobre el marc legislatiu i els procediments policials en matèria de delictes de violència masclista i violència domèstica. 

La formació vol millorar la capacitat per a dur a terme una primera intervenció adequada en situacions amb víctimes de violència masclista i domèstica. Així doncs, es treballen aspectes com la normativa aplicable i ampliació pràctica del marc legal, com atendre a les víctimes, com efectuar atencions d’urgència o com tramitar els atestats corresponents.

La participació en aquest curs s’emmarca dins la política fixada per l’equip de govern municipal per disposar d’una policia local el màxim de formada i posada al dia possible per donar un millor servei al ciutadà i, alhora, atendre també les noves formes delinqüencials que van sorgint.