2 octubre de 2008 a les 10:23

La Policia Local de la Bisbal portarà a terme una campanya de control de sorolls i de seguretat de motos i ciclomotors entre el 13 i el 26 d’octubre

La Policia Local de la Bisbal portarà a terme una àmplia campanya per controlar el soroll de motos i ciclomotors, així com per comprovar que aquests vehicles compleixin totes les mesures de seguretat obligatòries.

Prèviament a l’inici dels controls, els propietaris de motos i ciclomotors de la Bisbal rebran en el seu domicili una carta del tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé, informant-los de la mateixa. Entre els dies 6 i 12 d’octubre es convida aquests propietaris a passar una revisió gratuïta a les instal•lacions de la Policia Local i sense sanció en cas d’incorrecció, per tal que tothom pugui comprovar quin és l’estat dels seus vehicles.

Segons Xavier Dilmé, “la voluntat de l’Ajuntament és que tothom compleixi la normativa de sorolls, no limitar-nos a sancionar i prou” i afegeix que “la Bisbal té un problema amb algunes persones que no tenen cap escrúpol a l’hora de generar molèsties i posar en perill la seguretat dels seus conciutadans i actuarem de forma contundent per intentar acabar amb aquest problema”.

La campanya preveu sancionar els propietaris que no compleixin la normativa vigent i la retirada dels vehicles infractors que calgui, per aturar de forma definitiva aquesta manca de civisme i de respecte als demés que suposen els sorolls excessius. Més enllà d’aquesta campanya en concret, el control de sorolls serà una de les prioritats en matèria de trànsit de la Policia Local de la Bisbal.

Per a més informació:

Àrea de Seguretat Ciutadana
Tel.: 972 64 02 92
Mòbil: 678 675 632 (Xavier Dilmé)