3 agost de 2011 a les 11:18

La Policia Local de la Bisbal reforça la vigilància amb l’operatiu Escut

Un agent de la Policia Local de la Bisbal

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà ha reforçat la vigilància de les zones més perifèriques de la ciutat, especialment en masos i barraques per prevenir els robatoris en aquests indrets, especialment per protegir els béns –motors, eines i cables elèctrics principalment-.

La campanya preventiva es basa en el contacte amb els veïns, les patrulles i els controls preventius. Així, la Policia Local estableix un contacte personal amb els habitants i propietaris de masos i barraques, en recull informació d’interès i els lliura una targeta amb els telèfons d’urgències. També s’ha demanat als veïns que facin arribar qualsevol dada sobre vehicles sospitosos que voltin per la zona o qualsevol informació que pugui resultar interessant per aportar pistes sobre els autors de robatoris.

La segona mesura que es posa en marxa és l’increment de les patrulles preventives tant uniformades com de paisà. La tercera mesura és dur a terme controls preventius en llocs estratègics per detectar i escorcollar vehicles sospitosos.