18 setembre de 2018 a les 15:23

La Policia Local de la Bisbal ven escuts solidaris contra el càncer infantil

La Policia Local de La Bisbal d’Empordà s’ha adherit a la campanya Escuts Solidaris, que vol recaptar fons econòmics per tal de destinar-los a la lluita contra el càncer infantil. Es tracta de vendre escuts brodats amb l’escut de cada municipi i d’aparença similar als oficials de la Policia Local.

La campanya, que inclou l’etiqueta #pelsvalents, comopta amb l’adhesió de més de 80 cossos policials d’arreu Catalunya, com la Policia Local de Puigcerdà o la Guàrdia Urbana de Sant Salvador de Guardiola. A més a més, la iniciativa està començant a estendre’s fora de Catalunya.

Els escuts tenen tots el mateix format, i identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porten un tipus de cola que permet fixar-los en qualsevol peça de roba només de passar-hi la planxa.

El donatiu per cada escut solidari és de 4 euros i ja es poden adquirir a les dependències de la Policia Local de la Bisbal d’Empordà. Els diners es destinaran al Pediàtric Càncer Center de l´Hospital Sant Joan de Déu, ja sigui per a la recerca, o bé per cobrir despeses dels nens afectats per la malaltia, amb l´objectiu de construir un hospital oncològic infantil.