22 maig de 2015 a les 14:05

La Policia Local enxampa dos menors d’edat autors d’un furt.

Imputats dos menors pel furt d’una bossa de mà

’Àrea de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal informa que en data d’ahir 21 de maig de 2015, sobre les 13:45 h. Una patrulla de la Policia Local de la nostra població va ser alertada per una senyora la qual els va manifestar que feia pocs minuts dos individus l’havien furtat de l’interior del seu vehicle el qual estava estacionat al carrer del Pont la bossa de mà amb diversos objectes, targetes de crèdit, 20 € i un telèfon mòbil, aquesta senyora va donar la descripció dels dos individus que havien marxat corrents, en direcció carrer Rec del Molí. Que immediatament es va activar un dispositiu de recerca per la zona i en pocs minuts es varen localitzar dos joves que s’ajustaven a la descripció donada, realitzant un escorcoll superficial es van trobar diversos bitlles per un valor de 32 €.

Que es va procedir al trasllat del dos joves de 16 anys d’edat a la comissaria de Mossos d’Esquadra a efectes de protecció, identificació i aclariment dels fets. Un cop escorcollats es va trobar el mòbil sostret. Posteriorment es va recuperar la bossa de mà amb la resta d’objectes furtats la qual es trobava tirada a l’interior d’un contenidor de escombraries. 

Que s’han instruït les corresponents diligencies penals. 

El  Primer Tinent d’Alcalde i Regidor de Seguretat Ciutadana, Sr. Òscar Aparicio ha manifestat: Que una vegada més la col·laboració ciutadana ha funcionat en la nostra ciutat i ha permès evitar la consumació d’un acte delictiu. Cal felicitar tant a la ciutadania, com també als agents de la policia local, la ràpida actuació dels quals ha permès la recuperació dels objectes furtats i la imputació dels possibles responsables dels fets.