15 desembre de 2021 a les 8:39

La Policial Local de la Bisbal celebra la seva Diada Patronal

||

Aquest dissabte passat, 11 de desembre, es va celebrar la Diada Patronal de la Policia Local de la Bisbal. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès; diversos regidors del consistori, representació del cos de Mossos d’Esquadra, vigilants de Forallac, Protecció Civil de la Bisbal d’Empordà, Creu Roja i ADF les Gavarres.

L’acte institucional celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament de la Bisbal va comptar amb un discurs de l’alcalde Enric Marquès; del regidor de Seguretat Ciutadana, David Mont-ros; i de l’actual caporal cap de la Policia Local, Josep Manel Costa. Alhora es va informar de les principals novetats que el cos ha sofert els darrerament amb l’objectiu renovar-se i modernitzar-se, oferint un servei de qualitat al ciutadania amb un model de policia de proximitat.

L’acte va servir per lliurar mèrits i felicitacions a diversos agents per la tasca duta terme i per la seva trajectòria. A més, es van atorgar felicitacions col·lectives al cos Mossos d’Esquadra de la Bisbal, al cos de Protecció Civil de la Bisbal, a l’ADF les Gavarres i als Vigilants de Forallac.