28 novembre de 2016 a les 10:51

La Policial Local de la Bisbal celebra la seva Diada Patronal

Aquest dissabte es va celebrar la Diada Patronal de la Policia Local de la Bisbal. L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la Bisbal, Lluis Sais, diversos regidors del consistori, caps de policies locals de la comarca, així com alguns comandaments d’altres cossos policials i de Protecció Civil de la Bisbal d’Empordà.

L’emotiu acte institucional celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament de la Bisbal va servir per lliurar mèrits i felicitacions a diversos agents per la tasca realitzada, però també per la seva trajectòria. Un caporal va rebre la medalla a la constància pels seus 15 anys de servei. A més, es va atorgar una felicitació al cap de USC de la comissaria de Mossos d’Esquadra de la Bisbal, per la seva bona disposició i implicació en la coordinació del servei policial.

Els membres de Protecció Civil local també van tenir el seu moment moment amb tres felicitacions personals en motiu de la seva actuació durant un aiguat. I també hi va haver un agraïment col·lectiu a tota l’associació per la seva col·laboració en diversos esdeveniments de la ciutat.