18 juliol de 2011 a les 10:26

La prova pilot dels itineraris de salut es farà aquest dimarts i dijous hi ha sessions amb fisioterapeuta als parcs de salut

Aquest dimarts, dia 19 de juliol, és previst que es faci la prova pilot dels itineraris de Salut de la Bisbal prevista inicialment pel 12 de juliol i que es va haver de suspendre per una indisposició de la persona que havia de coordinar-la. Es faran tres grups per provar els tres itineraris de salut que s’han senyalitzat i cada grup provarà un itinerari. L’objectiu és detectar si cada itinerari està ben senyalitzat i es pot fer segons les indicacions que es donaran dimarts a Torre Maria. Les persones interessades a participar en aquesta prova pilot es trobaran als jardins de Torre Maria a les set del vespre i cal que portin roba còmoda i calçat per caminar.

L’Ajuntament de la Bisbal ha col·laborat amb Dipsalut per dissenyar els itineraris i és aquest darrer organisme qui els ha senyalitzat i qui s’encarrega de fer les proves pilot. La xarxa d’itineraris de salut és complementària de la xarxa de parcs urbans de Salut, que a la Bisbal estan situats als jardins de Torre Maria i a la zona esportiva.

Igualment, aquest dijous hi ha previstes les sessions amb fisioterapeuta als parcs de salut de la ciutat. Dijous, a dos quarts de sis de la tarda als jardins de Torre Maria i a dos quarts de vuit del vespre, al costat del pavelló d’esports.