29 abril de 2022 a les 10:05

La Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal celebra els Jocs Florals

|||||

Aquest  26 d’abril, amb motiu de la la celebració de la Diada Sant Jordi, la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà ha acollit la setena edició dels Jocs Florals. L’equip del centre va organitzar un certamen literari per continuar fent arribar la llengua i la cultura a les persones grans del centre geriàtric bisbalenc, així com despertar la creativitat de familiars i treballadors/es.

Enguany va haver-hi una categoria de participants composada per familiars i treballadors/es. A més, es va comptar amb la col·laboració d’un resident que tot i no haver participat ha fet lectura d’alguns fragments de cançons que ha composat. Es va convocar un jurat per tal de fer més oficial l’acte, composat per Núria Trilla de Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal,  Anna Clermont de la Biblioteca Lluïsa Duran i Benvingut Dalmau, professor de llengua catalana de l’Institut de la Bisbal. Algunes persones grans residents han llegit els set poemes que han participat dels Jocs Florals d’enguany.

Maite Mer es va endur el primer premi amb ‘Poema de la tornada i de l’oblit’. Marta Isern va obtenir el segon guardó amb ‘Ara: avui’. I el tercer va ser per Pozo Seco (pseudònim) amb ‘Sólo estàs tu’. L’equip de professionals del centre fa un agraïment públic per la participació d’enguany: tant per qui va fer arribar els poemes, com de les persones que van col·laborar en l’elecció dels poemes guanyadors.