2 maig de 2019 a les 17:13

La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu celebra la 5a edició dels Jocs Florals

||

El passat 25 d’abril, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà va viure una nova edició dels Jocs Florals. L’equip de persones treballadores del centre van organitzar un certamen literari per fer arribar la llengua i la cultura a la gent gran del centre i, a la vegada, despertar la creativitat de la gent del centre geriàtric.

Enguany hi va haver una categoria de participants composada per familiars, treballadors/es i un resident del centre. A més s’ha comptat amb les alumnes del taller d’alfabetització que també han realitzat un poema. El jurat va estar format per Elena Montiel (tècnica de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de la Bisbal), Lola Casademont (tècnica de l’Àrea de Cultura) i Benvingut Dalmau (professor de l’Institut de filologia catalana).

En aquesta cinquena edició de Jocs Florals al centre geriàtric també es va comptar amb la col·laboració de l’escriptora Ester Xargay, que forma part d’un pla d’ocupació al nostre centre i va ajudar a amenitzar l’acte. Per acabar-ho de fer complet algunes persones residents van llegir poemes centrats en l’any de Joan Brossa.

Pel que fa als resultats, el primer premi se’l va endur, el segon va ser anònim, i el tercer va ser per Josep Antoni Triviño.L’equip del centre va voler mostrar el seu agraïment als qui ho van fer possible. I també va voler fer menció especial per les famílies que van animar-se a plantar flors al jardí de la residència geriàtrica municipal: «La resposta va ser excel·lent», van explicar.