2 setembre de 2020 a les 10:10

La Resistència: cicle de concerts als exteriors del Terracotta Museu per celebrar la Diada de Catalunya

||||

La Bisbal d’Empordà continua fent palès el seu compromís amb la cultura i, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, enceta un cicle de tres nits de concerts als exteriors del Terracotta Museu. Serà de dijous a dissabte: els dies 10, 11 i 12 de setembre, amb un aforament de 150 persones i cumplint totes les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT de la Generalitat de Catalunya.

El tret de sortida de La Resistència serà el dijous 10 de setembre i anirà a càrrec de Germà Negre, que tocarà en el marc del 3r Va de Folk, organitzat per Arpa de Bec. L’entrada pel concert, que serà a les 22 h, tindrà un preu de 3 euros. Però l’entitat també brinda l’opció de sopar a partir de les 21 h: en aquest cas seria a les 21 h, valdria 15 euros i se serviria amanida catalana, botifarra, pastisset, vi i aigua. Les localitats poden adquirir-se a Loteria Vinyoles, o bé via whatsaap al telèfon 699795973.

L’endemà, divendres, a les 22 h, arribarà el torn dels bisbalencs B1n0, que presentaran en directe i amb banda el seu àlbum de debut homònim amb les col·laboracions PHOAC, Adriano Galante i Núria Graham. La vetllada serà amenitzada pel també bisbalenc DJ Rubenhit. Les entrades tenen un cost de 5 euros i es poden adquirir a Ceràmica Rulduà o a través de l’instagram de B1n0.

Finalment, el dissabte 12 de setembre, La Resistència clourà amb el concert de l’activista activista aranesa, Alidé Sans. La cantant de Bossòst de llengua occitana actuarà a les 21 h i l’entrada serà gratuïta amb inscripció prèvia al Teatre Mundial.