27 maig de 2016 a les 11:51

La setmana de la Natura: activitats a la Bisbal

La Setmana de la Natura (entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016 ) és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. 

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya(XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, que compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

Així doncs, comencen 10 dies plens d’activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli: Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per a tothom.

Podeu cercar una activitat que s’adequi als teus interesos i apuntar-vos-hi.

 

QUÈ FAREM A LA BISBAL EN EL MARC DE LA SETMANA DE LA NATURA?

Ens trobarem al jardí de Torre Maria per penjar uns quants nius de fang que es van fabricar durant la fira de l’1 de maig del 2015 i que posteriorment es van enfornar en la darrera cuita del forn rajoler recuperat del Mas Frigola (Sant Climent de Peralta).

Posteriorment farem una passejada per tal de conèixer i aprendre a identificar alguns dels ocells urbans que podem trobar en diferents indrets del municipi de la Bisbal d’Empordà, posant especial interès amb les orenetes cuablanques, de les quals farem un recompte dels nius que construeixen en alguns edificis bisbalencs.

Organitza: SITRA, Educació i Divulgació Ambiental i les àrees de Medi Ambient i de Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de la Bisbal.

Data/Hora
04/06/2016
17:30 – 20:30

Ubicació
Torre Maria