8 juny de 2010 a les 8:55

La Unió de Comerciants de la Bisbal promou un curs de manipulador d’aliments en col·laboració amb l’Ajuntament

Les empreses que inscriguin un segon treballador rebran un 30% de descompte en la segona inscripció i el tercer treballador rebrà un 60% de descompte. Les inscripcions cal fer-les a la Cambra de Comerç de Palamós, al telèfon 972 31 40 77 o bé per correu electrònic a info@cambrapalamos.org i la inscripció quedarà formalitzada una vegada s’hagi fet l’ingrés corresponent al 2100 0587 47 0200075303.
El curs permet obtenir el Diploma i la Certificació que Sanitat demana i es donarà una informació clara relativa a la protecció de la seguretat alimentària dels consumidors, dóna informació sanitària a les persones que treballen a la indústria alimentària. El curs també permet protegir la imatge de seriositat de l’empresa i les persones que manipulen els aliments.
Entre les matèries que s’aborden hi ha la conservació d’aliments, els perills alimentaris, les toxiinfeccions alimentàries, els aliments més delicats, mesures generals de prevenció, pràctiques higièniques de manipulació, normativa per instal•lacions de les indústries alimentàries i normes per a la preparació higiènica d’aliments.