16 setembre de 2022 a les 14:06

La Unió d’Empresaris de la Construcció facilita un llistat de constructores disposades a treballar a la Bisbal per facilitar la celeritat de la reparació de teulades malmeses per la pedregada

Una de les conseqüències de la pedregada del passat 30 d’agost és que molts veïns i veïnes de la Bisbal d’Empordà estan contractant empreses per tal de reparar les teulades que van patir destrosses. En aquest sentit, per tal de poder gaudir d’una via pública segura, el consistori bisbalenc ja va fer una crida a les persones propietàries a revisar i reparar les teulades dels edificis afectats amb la major celeritat possible.

Arran de l’alta demanda d’aquests treballs al municipi i, per tal de poder facilitar la màxima rapidesa en l’execució dels treballs, dijous de la setmana passada l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès, es va reunir amb el president de la Unió d’Empresaris de la Construcció (UEC) a Girona, juntament amb una representació dels agremiats. A partir del que es va acordar a la reunió, la UEC ha facilitat a l’ajuntament un llistat de les empreses afiliades que han mostrat la seva disponibilitat per venir a treballar al municipi (s’hi aniran afegint noves empreses a mesura que comuniquin la seva disponibilitat a través de la UEC). Aquest llistat està a disposició de les persones interessades que es posin en contacte amb l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Bisbal: a través del correu urbanisme@labisbal.cat o al telèfon 972 640 975.

«Es tracta de facilitar que tothom pugui procedir al més aviat possible a la reparació de les seves teulades», ha explicat l’alcalde Enric Marquès. «Des de l’Ajuntament de la Bisbal agraïm sincerament a la Unió d’Empresaris de la Construcció a Girona i als seus agremiats -en especial a les empreses de la Bisbal, que en aquest moment estan saturades- la disponibilitat i disposició que han mostrat per ajudar a resoldre els desperfectes ocasionats per la pedregada del 30 d’agost», ha afegit.