11 juliol de 2022 a les 18:51

La XXVII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà escalfarà motors aquest dimecres al fITM

Si bé aquest dimecres 13 de juliol ja serà el segon que els exteriors del Terracota Museu de la Bisbal acull el fITM amb doble ració de concerts i sopars a la fresca, aquesta setmana la proposta també inclourà un tastet de la XXVII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. La programació de la fira arrenca divendres al vespre i s’allargarà fins la nit de diumenge, però aquest dimecres s’avançarà una mostra d’un dels seus espectacles: ‘Crazy Safari Circus’ de la Cie Dessous de Barbara, sempre caracteritzada pel seu estil propi de fer circ, oferint un xoc en el qual res és el que sembla.

Les portes del fITM s’obriran a les 20 h i encetarà la nit Yaunest, cantautor i vocalista empordanès que ha publicat el seu primer EP ‘Wonder Room’ amb Foehn Records. Quan acabi el concert tindrà lloc l’actuació que servirà per escalfar motors de la XXVII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà: Cie Dessous de Barbara proposarà un tastet de ‘Crazy Safari Circus’, l’espectacle transgressor que binda una mena de faula moderna parlant de certs socials enmig de contorsions imposibles, malabars, domatge contemporani i altres sorpreses. La vetllada clourà amb l’actuació d’Inspira, grup de culte de l’escena barcelonina amb Jordi Lanuza al capdavant que presentarà el seu nou disc després d’un parèntesi de 5 anys d’activitat. 

La XXVII Fira de Circ al Carrer: 27 espectacles i 36 companyies
Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, perxa xinesa gestual, bàscula o fins i tot baldufes són algunes de les disciplines artístiques que conformen la programació d’enguany. Un total de 27 companyies amb 36 espectacles actuaran a la XXVII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà que se celebrarà del 15 al 17 de juliol. A través del web pot descobrir tota la programació amb detall i adquirir entrades pels espectacles de pagament. Si bé l’eix programàtic continua girant al voltant del circ contemporani sense renunciar al de caràcter més popular, l’organització continua fent una marcada aposta pel circ local, no pas per la impossibilitat d’acollir companyies internacionals, si no per la gran qualitat del circ autòcton.