23 juny de 2010 a les 15:29

L’Ajuntament cedeix un solar de 1.000 metres quadrats a El Trampolí després de la reunió amb la consellera Carme Capdevila a la Bisbal

L'alcalde de la Bisbal
L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, ha anunciat la signatura del conveni amb l’associació El Trampolí després de la reunió que ha mantingut amb responsables de l’entitat i la consellera Capdevila. Segons el conveni, l’Ajuntament cedeix un solar on hi ha ara l’edifici dels pisos dels mestres per que s’hi faci un equipament destinat a usos socials que determina l’objecte social de l’entitat. El usos del nou equipament els determinarà un projecte social que s’acordarà amb la Conselleria d’Acció Social el calendari de treball del qual s’ha començat a embastar en la reunió d’aquest migdia a la Bisbal.
La consellera ha visitat aquest matí l’Ajuntament de la Bisbal, on ha signat el llibre d’honor. Acompanyada de l’alcalde, Lluís Sais, la regidora de Gent Gran, Carme Vall i del regidor de Sanitat, Àngel Planas, ha entrat a la sala de plens. Posteriorment, la consellera i la comitiva ha fet una visita a la residència geriàtrica Zoilo Feliu, on han estat rebuts per la directora del centre, Carme Solà.
La consellera ha visitat gairebé totes les dependències de la residència geriàtrica i s’ha interessat per les diferents remodelacions que s’han fet al geriàtric i per les obres d’adequació a la normativa que tenen un pressupost de 645.000 euros. Aquestes obres comporten un seguit de reformes internes per millorar la seguretat i la mobilitat. Una nova escala que millorarà la mobilitat ocuparà una part del pati i la major part de la intervenció es farà a la zona més antiga i servirà per modernitzar algunes habitacions. Durant la visita, la consellera ha tingut ocasió de saludar a les persones usuàries del centre i a alguns dels treballadors.
Posteriorment, la consellera, l’alcalde i tota la comitiva ha anat a peu fins a la seu de l’associació El Trampolí, passant pel Nucli Antic, les Voltes i pel remodelat carrer Agustí Font. Una vegada a la seu del Trampolí, la consellera ha visitat les instal•lacions i ha tingut un moment per atendre els mitjans de comunicació. Posteriorment representants de l’associació El Trampolí, de l’Ajuntament, als quals s’ha afegit el regidor Xavier Dilmé, i la consellera s’han reunit per tractar la proposta de projecte social associada al futur equipament que es farà al solar que l’Ajuntament ha cedit a l’associació.