27 març de 2014 a les 14:51

L’Ajuntament condiciona i senyalitza els lavabos públics de l’aparcament de l’antic camp de futbol

||||

L’Àrea de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament ha condicionat els lavabos públics de l’aparcament de l’antic camp de futbol i els ha senyalitzat degudament. S’han disposat tres lavabos, per homes, dones i persones amb minusvàlues. Les feines que s’han executat han consistit en col·locar els elements i accessoris corresponents a cada lavabo, inclosos polsadors automàtics de llum, i s’han pintat totes les parets -tant interiors com exteriors- així com totes les portes de l’edifici.

També s’han instal·lat, per una banda, senyals indicatius d’ubicació i, per l’altra, rètols d’identificació dels diferents lavabos. Pel que fa la il·luminació, s’han tret els deteriorats fluorescents existents i s’ha posat un fluorescent  sota la porxada i un focus exterior sota el cartell senyalitzador. Finalment, s’han canviat tots els vidres de les finestres que estaven trencats degut a actes incívics i s’han posat proteccions metàl·liques per així evitar nous trencaments.

Segons el regidor de Via Pública i Serveis de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “es tracta d’una actuació modesta però que dignifica molt l’espai i el fa més operatiu. Pensem -afegeix- que bona part de la gent que ens visita, autocars inclosos, estaciona en aquest espai i cal tenir-lo en les millors condicions possibles i, a més, havíem rebut peticions de ciutadans bisbalencs (especialment gent que va a caminar) per ampliar l’horari d’obertura, cosa que també hem fet”. 

L’hora d’obertura dels lavabos  és la 07:30 del matí fins les 22 hores de la nit, de dilluns a diumenge.

L’actuació ha estat executada per operaris de la brigada municipal de serveis. El cost de la xapa galvanitzada per a les finestres i els cartells ha estat de 1.253,20 euros.