29 gener de 2018 a les 18:28

L’Ajuntament contracta a cinc persones aturades a través del Programa ‘Treball i Formació’

Un any més, l’Ajuntament de la Bisbal segueix treballant en la seva acció de promoció de les polítiques actives d’ocupació. Així, enguany s’incorporen cinc persones aturades de llarga durada per el desenvolupament de diverses tasques i amb l’objectiu de millorar les seves possibilitats de retorn al mercat laboral.

El Programa Treball i Formació té dues vessants: la vessant laboral i la vessant formativa. La vessant laboral ofereix als treballadors contractats la possibilitat de tornar a treballar, durant un període de sis mesos, en els àmbits relacionats amb la seva experiència professional anterior. Les tasques que desenvoluparan les cinc persones contractades estan relacionades amb el manteniment dels espais verds de la Bisbal, el manteniment del pavelló esportiu municipal i tasques de suport a serveis administratius.

D’altra banda, la vessant formativa es basa en accions formatives adaptades al lloc de treball que desenvolupen els participants per tal de millorar les seves possibilitats d’accés al mercat laboral un cop finalitzat el programa.

Cal tenir present que aquest programa és possible gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, adreçada al Consell Comarcal del Baix Empordà