14 novembre de 2011 a les 14:46

L’Ajuntament de la Bisbal acollirà tres cursos de formació ocupacional

L’Ajuntament de la Bisbal acollirà tres cursos de formació ocupacional que ha atorgat el Servei d’Ocupació de Catalunya: ‘Informació al client’, ‘Informàtica d’usuari’, i ‘Dissenyador web’. Els destinataris dels cursos són prioritàriament persones que estiguin en situació d’atur amb l’objectiu de facilitar la inserció al món laboral. És previst que comencin a partir de finals del mes de novembre de 2011 i es duran a terme a l’edifici de les Escoles Velles, de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Els cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo e Immigración.  

El ‘Curs d’informació al client’, de 235 hores, abordarà la introducció de la informàtica i l’ús d’aplicacions comercials, la utilització d’eines ofimàtiques, comportaments lligats a seguretat i higiene, cultura comercial i atenció al client. Es fa a partir del 29 de novembre els dimarts i dijous de dos quarts de deu del matí a tres quarts de dues de la tarda.

El curs ‘Informàtica d’usuari’ és de 220 hores de durada, amb pràctiques a empreses, tracta de la utilització d’aplicacions (tractament de textos, full de càlcul, base de dades o presentacions gràfiques), de com dissenyar i implementar una xarxa local senzilla i com instal·lar i configurar una connexió d’accés a Internet. Es farà a partir del 14 de desembre, els dilluns, els dimecres i els divendres, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia.

El curs de Dissenyador web, de 370 hores de durada, és previst que comenci el 13 de desembre i en el temari hi ha l’estructura d’interfície i elements de disseny web i multimèdia, disseny i implementació de l’estructura d’un lloc web, tractament informatitzat d’imatges i programació de dissenys interactius i animacions multimèdia. També hi ha previstes pràctiques en empreses.

L’entitat que promou i imparteix els cursos és System Cardedeu amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut (Casal de Joves) i de l’Àrea d’Educació (Aula d’Adults) de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Podeu demanar més informació a formacio@systemcardedeu.com. També, per més informació i inscripcions dels cursos cal dirigir-se a les Escoles Velles, de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 h  o trucar al 639 513 442 o al 93 846 29 06.