21 febrer de 2018 a les 16:32

L’Ajuntament de la Bisbal adquireix un equip de so per a amplificacions de petit format

Feia temps que era una inversió pendent del consistori. I és que cada vegada que calia fer algun acte públic, com una xerrada o una actuació musical de petit format, sempre calia llogar un equip de so. Era de calaix, doncs, que invertir en un bon equip de so seria d’allò més aprofitable.

I ha estat aquest febrer quan l’Ajuntament de la Bisbal s’ha decidit a adquirir un equip de so format per 2 altaveus actius Yamaha DXR15, biamplificats i de 1.110 watts dinàmics, amb 2 vies, 15”, processament i protecció per DSP. També ha adquirit un total de 3 micròfons Stage Line DM1100 cardioide amb cable inclòs.  La taula de mescles és una Yamaha MG10XU, analògica de 10 canals, previs D-PRE i 1 enviament auxiliar, sortida màster, efectes digitals SPX amb 24 programes i port USB. L’equip també ve combinat per suports d’altaveus i de micròfons, a més d’uns 15m de cable combinat. La compra ha tingut un cost de 1.983,46€ (IVA no inclòs). 

La nova adquisició, doncs, es va estrenar el passat dimarts 13 de febrer a la plaça del Castell. Va ser en motiu de l’actuació musical dels bisbalencs Jordi Gasull i Albert Such que culminava el Carnestoltes de les escoles de la Bisbal d’Empordà. La setmana passada també es va utilitzar per fer parlaments durant les dues concentracions polítiques que es van fer a la plaça de l’Ajuntament.