23 juliol de 2010 a les 16:14

L’Ajuntament de la Bisbal aprova el projecte de millora de serveis de la urbanització del Puig de Sant Ramon

Tal com ha explicat l’alcalde, Lluís Sais, el projecte ‘formava part del contracte d’ampliació del servei amb Sorea’ i ha afegit que durant aquests mesos s’ha estudiat el projecte pel fet que hi havia ‘aspectes susceptibles de millora i no s’ha signat fins que no hem tingut el projecte que consideràvem que calia’. Lluís Sais ha afirmat al pel que es tracta d’una obra ‘del tot necessària per la urbanització’ . El ple ha aprovat l’obra per set vots a favor de l’equip de govern (ERC i CiU) i els regidors de l’oposició (PSC i ICV) s’han abstingut.
 
L’Ajuntament de la Bisbal ha aprovat la relació de representants de l’Ajuntament i de les associacions que formaran part de la Comissió d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris. Com a representants de l’Ajuntament hi haurà un portaveu de cadascun dels grups municipals (ERC, CiU, PSC i ICV) i l’alcalde. Com a representants de les entitats veïnals hi haurà Kissima Baragi, del Grupo Islámico Gambiano y Marroquín i  Manel Vancells Royo, de l’Associació de veïns del Barri Vell de la Bisbal. Com a representants de les associacions ciutadanes hi haurà Pere Plaja, de l’Associació de la Gent Gran l’Esplai de la Bisbal d’Empordà i  Marina Puig, del Grup de Dones de la Bisbal. I com a representants dels agents econòmics i socials hi ha Xavier Besalú, del Grup de Recerca i Actuació amb les Minories Culturals (GRAMC) i Jaume Rulduà, de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i Comarca.
 
El ple també ha aprovat de forma inicial el Reglament intern del servei de la Policia Local. El regidor Xavier Dilmé ha explicat que es tractava de ‘dotar el cos de policia d’un reglament, drets i deures, l’estructura del cos, regular el tema de premis i distincions’. També s’ha fet una nova aprovació de l’ordenança de Circulació ja que, segons que ha explicat Xavier Dilmé, es van detectar uns errors en el quadre de sancions que ha calgut corregir.
 
Igualment, l’Ajuntament de la Bisbal ha acordat que les festes locals del 2011 seran el 7 de gener i el 16 d’agost.