25 juliol de 2023 a les 9:45

L’Ajuntament de la Bisbal aprova l’equiparació de bonificacions per a l’ús del Teatre Mundial per a entitats esportives i socials sense ànim de lucre

El ple de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar ahir, dilluns, provisionalment una modificació de les ordenances fiscals municipals. L’objectiu: oferir a les entitats bisbalenques esportives i socials sense ànim de lucre bonificacions similars a les que tenen actualment els centres educatius i entitats culturals per a la utilització del Teatre Mundial de la Bisbal. La votació de la proposta es va aprovar per unanimitat amb els vots favorables de tots els grups polítics del plenari.

«La proposta vol servir per equiparar les condicions de les entitats esportives i socials sense ànim de lucre de la Bisbal d’Empordà a les que ja disposen entitats culturals i centres educatius bisbalencs», va explicar l’alcalde Òscar Aparicio. L’ús de l’equipament ha de complir amb diverses condicions detallades a la proposta aprovada inicialment, com per exemple, que l’aforament previst sigui d’un mínim de 40 persones, garantint que no s’utilitza l’equipament per a una reunió de poques persones.