20 maig de 2011 a les 16:43

L’Ajuntament de la Bisbal arranja el carrer Ramon Muntaner i Pere de Torroella i el parc infantil del carrer santa Llúcia

L’Ajuntament de la Bisbal acabarà aquest dilluns els treballs d’asfaltat del carrer Ramon Muntaner després que aquests dies hagi renovat la xarxa de clavegueram i d’aigua. Igualment s’han canviat les escomeses que connecten la xarxa amb els domicilis particulars. En aquesta mateixa zona l’Ajuntament ha urbanitzat tres zones de vorera al carrer Pere de Torroella i aquest divendres s’acaba el condicionament del parc infantil del carrer santa Llúcia.

L’Ajuntament de la Bisbal ha fet els treballs de substitució de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable del carrer Ramon Muntaner, a la zona de la Guardiola. En els mateixos treballs s’han substituït les escomeses velles per unes de noves. Una vegada feta la substitució és previst que es fresi l’aglomerat asfàltic als laterals del carrer i dilluns vinent s’haurien d’enllestir les tasques del nou asfaltat del carrer de forma que tot el paviment quedarà renovat.

Quant al carrer Pere de Torroella, s’han fet treballs per crear i arranjar tres zones triangulars enjardinades i urbanitzades on properament és previst posar-hi més bancs, ja que actualment només n’hi ha un. Aprofitant aquestes feines s’ha fet tota la instal·lació prèvia al soterrament dels serveis que van aeris en aquesta zona i s’han deixat els tubs llestos per fer la substitució, que està prevista per un futur proper.

Igualment, aquest divendres s’han enllestit els treballs de tancament del perímetre del parc infantil del carrer santa Llúcia amb avinguda de sant Francesc, que completa així una trama de parcs infantils per diferents punts de la ciutat.