15 desembre de 2010 a les 14:57

L’Ajuntament de la Bisbal asfalta i reordena els 4.625 m2 d’aparcament de l’antic camp de futbol

Segons el regidor de Via Pública de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, “aquest espai ha esdevingut el gran aparcament de la zona comercial de l’Aigüeta i un dels més importants també de la zona comercial del centre de la ciutat i calia tenir-lo en condicions”. Afegeix el regidor que actualment “cada vegada que plou, molt o poc, l’aparcament queda ple de sots i necessita un manteniment constant, i quan plou molt, pot quedar impracticable. Ara amb les obres que es fan a la zona hem pensat que era el moment adequat per prendre la decisió que s’ha pres”. Dilmé ha volgut destacar també que els treballs es fan entre setmana per no afectar ni els visitants del mercat setmanal del divendres ni els del proper cap de setmana comercial, “dates en que l’aparcament, ja acabat o de forma provisional, estarà obert i en funcionament”. Finalment, el regidor explica que aquests treballs no impediran “sinó que facilitaran” que es puguin continuar fent actes lúdico-culturals, com concerts, de forma esporàdica igual que ara.
Les entrades es mantenen les existents, la principal d’entrada i sortida per el carrer Mas Clarà i una secundària d’entrada al carrer de l’Esport que connecta directament amb la zona de l’Aigüeta. En l’entrada del Mas Clarà es disposa d’una amplada de 9,00 metres, mentre que al carrer Esport és de 3,50 metres. El pàrquing estarà delimitat en tot el seu perímetre per una vorada o una cuneta per la recollida de l’aigua, i disposarà de pintura i senyalització per regular el trànsit. El pàrquing disposa d’aproximadament 150 places per a turismes, quatre de les quals per a minusvàlids,  i 4 places per a autocars.
Pel que fa l’enllumenat, es substituiran les columnes i projectors que resten de l’antic camp de futbol per una nova il•luminació més eficient energèticament i una distribució més adient per la situació actual. La xarxa d’enllumenat serà amb la instal•lació de columnes de 12,00 metres d’alçada amb projectors.