20 gener de 2015 a les 14:06

L’Ajuntament de la Bisbal busca voluntaris per a la creació del grup de protecció civil municipal.

OAP 08.01.2015

 

L’Ajuntament de la Bisbal conjuntament amb uns quants ciutadans voluntaris tenen previst la creació en properes dates del cos de protecció civil de la nostra ciutat.

Segons explicava el 1r Tinent d’alcalde Òscar Aparicio “aquesta idea va sorgir ara fa unes setmanes, quan un grup de ciutadans varen adreçar-se a l’Ajuntament per oferir la seva col·laboració. Atès que en algunes ocasions la policia local, ja havia comptat amb la col·laboració de  ciutadans per complementar les tasques pròpies de protecció civil, ens va semblar una bona iniciativa, que , l’Ajuntament havia de incentivar per a benefici de tota la ciutat.

 

Qualsevol ciutadà major de 18 anys, pot fer-se voluntari. Els voluntaris, hauran de realitzar un curs de formació bàsica per a voluntariat de protecció civil ( a desenvolupar previsiblement el mes de febrer , que acostuma a ser tenir una durada de tres  dissabtes )  i que un cop superat  autoritzarà a fer de voluntari i actuar en suport dels cossos de seguretat en les matèries relacionades amb la protecció civil del nostra municipi. Qualsevol interessat  a formar part del cos de protecció civil, hauria d’enviar un correu a AVPC-Bisbal@hotmail.com o bé a oaparicio@labisbal.cat

 

Més informació aquí