4 abril de 2009 a les 12:33

L’Ajuntament de la Bisbal col·labora amb el GRAMC per impulsar una campanya de sensibilització ambiental

La Campanya consta de diferents àmbits d’actuació, des de on es treballa l’objectiu del projecte: la consciència ambiental. En primer lloc s’han començat a fer unes enquestes porta a porta, que pretenen recollir els hàbits i els costums de la ciutadania a l’hora de desfer-se de les deixalles domèstiques.
Paral·lelament s’ha obert un cicle de tallers amb materials reutilitzats on, nens i grans, poden gaudir de les possibilitats dels materials recuperats. El proper taller es realitzarà el dissabte 4 d’abril, pel matí, a la plaça del Castell i dins els actes de la Festa del Reciclatge que organitza el Consell Comarcal del Baix Empordà.
Per primera vegada, al mes de juny, s’organitzarà la Fira d’Intercanvi, oberta a la participació de tothom, i en la qual també podrem gaudir d’una Mostra d’ARRRT amb materials recuperats.
En el marc d’aquest projecte, també es participarà en la Campanya de prevenció de residus municipals de la Bisbal d’Empordà , que impulsa aquest ajuntament i que  potencia la reducció dels residus com la millor eina per a un consum responsable.