20 octubre de 2021 a les 18:05

L’Ajuntament de la Bisbal contracta a tres joves en pràctiques a través del Programa de Garantia Juvenil 2021

L’Ajuntament de la Bisbal, per sisè any consecutiu, inicia les contractacions del Programa de Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil el qual rep finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Fons Social Europeu. El projecte permet a persones joves que han acabat els seus estudis recentment, poder treballar durant sis mesos en feines vinculades directament amb la seva titulació universitària.

Concretament, enguany es contractarà a un total de 3 joves, que treballaran al consistori bisbalenc per tal de donar suport en diferents tasques i àrees,  tot adquirint una experiència que els hauria de permetre afrontar més endavant facilitar la recerca de feina, havent ja treballat en el seu camp formatiu i laboral. El perfils que s’han previst per enguany a l’Ajuntament de la Bisbal són les següents:

Coordinació i revisió a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà: Aquesta persona, graduada en Dret, es dedicarà a la coordinació i revisió a les taules de tria i avaluació de la documentació dipositada a l’arxiu, a la transferència de documentació generada per l’Ajuntament a l’Arxiu, a la revisió de la documentació  en  suport paper existent a les àrees de l’Ajuntament per a la seva tria i avaluació i a tasques de suport en el projecte de commemoració dels 700 anys del mercat de la Bisbal que s’ha de celebrar durant el 2022.

Impuls de la Taula de Salut Comunitària: Aquesta persona, graduada en Pedagogia, s’encarregarà d’impulsar la Taula de Salut Comunitària que s’està engegant des de l’Ajuntament, i que també compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona. En aquesta fase inicial, la persona contractada farà recerca, anàlisi i valoració d’informació i documentació necessària per al desenvolupament de la diagnosi inicial tractant dades sociodemogràfiques i estadístiques i especialment Programant i Impulsant la participació ciutadana.

Projecte Espai Jove: Aquesta persona, graduada en Pedagogia, impulsarà la planificació i gestió de les xarxes socials de l’Àrea de Joventut i Igualtat, farà seguiment de l’avaluació del Pla Local de Joventut 2021-2024, supervisarà el calendari de l’Espai Jove i farà recerca i creació d’activitats innovadores segons els interessos del grup. També realitzarà tasques de dinamització de les activitats programades, actuarà en la  resolució de conflictes i farà atenció directe a joves del municipi, alhora que participarà en l’organització i dinamització d’activitats destinades a joves.