1 abril de 2020 a les 11:55

L’Ajuntament de la Bisbal decreta la suspensió de tots els actes fins al 15 de juny

L’Ajuntament de la Bisbal va decretar ahir suspendre la celebració de tota mena d’actes i esdeveniments de qualsevol tipologia fins el dilluns 15 de juny (inclòs). Aquesta mesura preventiva pel risc de propagació del Covid-19 afectarà a tots els actes que s’havien de desenvolupar a la via pública i en equipaments públics o privats de la Bisbal d’Empordà. Això, doncs, implica a activitats tan diverses com tota la programació que hi havia prevista al Teatre Mundial, la Diada de Sant Jordi, la Fira Artesana, les Nits del barri del Convent, la Nit dels Museus al Terracotta, el Daró Folk, la Fira Mercat al carrer de l’1 de Maig, l’Aplec de la Sardana de la Bisbal o la Fira Indilletres, entre d’altres. En aquest sentit, en coordinació amb les àrees i entitats implicades, s’anirà detallant progressivament quines propostes seran posposades per a més endavant i quines s’acabarien suspenent fins l’any vinent. 

D’altra banda, seguint el Reial Decret 476/2020, el consistori també va suspendre ahir qualsevol tipus d’obra pública o privada, com a mínim, fins el proper 11 d’abril. No quedarien incloses aquí les actuacions d’urgència que puguin afectar a la salubritat, seguretat i estanqueïtat del municipi.

Si bé el 16 de març ja es van decretar serveis mínims al consistori, amb aquest decret ara s’adeqüen els serveis. Continuen desenvolupant-se amb normalitat els serveis de neteja, manteniment i vigilància, així com les tasques que tenen relació amb la recollida de residus sòlids urbans i tots els propis de l’activitat de la Policia Local i de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu. Es pot consultar el decret publicat ahir a través dels documents adjunts a aquesta publicació.

 

*Foto: Anna Pascual