30 octubre de 2023 a les 11:03

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà activa un nou canal informatiu unidireccional via whatsaap

L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de la Bisbal ha obert un canal propi a la plataforma de missatgeria instantània Whatsaap i ja es pot seguir a través d’aquest enllaç. La xarxa vol esdevenir una via de comunicació addicional entre l’administració local i la ciutadania, que el consistori ha posat en marxa recentment. La informació unidireccional que el consistori hi difon va dirigida principalment als veïns i veïnes del municipi i pretén incrementar el major nombre possible de persones informades, amb celeritat i gratuïtat.

Així, les persones usuàries que segueixin aquest canal municipal rebran periòdicament als seus telèfons mòbils continguts d’interès local, informació de servei públic, com les publicacions es poden trobar al web municipal o avisos d’última hora que la població hagi de conèixer i el contingut que es pugui anar penjant via xarxes socials.

El canal de l’Ajuntament de la Bisbal ja es troba actiu: les persones interessades a subscriure’s al canal municipal de Whatsaap de la Bisbal d’Empordà poden trobar el canal a través d’aquest enllaç. Per tal de rebre notificacions del canal convé activar-les un cop subscrit (a través de la icona de la campana).

El nou canal de whatsaap se suma a la dinamització de la resta de les xarxes socials consistorials: instagram, facebook, twitter, telegram i youtube. També cal fer esment de la recent renovació integral del web municipal, el redisseny del nou butlletí informatiu municipal trimestral i la potenciació de l’aplicació municipal (que ja utilitzen vora 400 persones usuàries).