14 abril de 2010 a les 9:20

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà convoca el Premi Mestre Conrad Saló de composició de Sardanes

Cada concursant pot presentar un màxim de dues obres, que han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat premiades en cap altre concurs ni estrenades o interpretades públicament amb anterioritat. Els originals han de presentar-se en exemplar únic, en partitura d’instrumentació habitual per a cobla d’onze instruments, amb les seves particel·les corresponents. Al peu, cal que hi figuri una reducció a dos o tres pentagrames. El jurat acceptarà també, a part, una versió en format midi o wav.

El termini de recepció de les obres acaba la mitjanit del dia 30 de setembre de 2010. Les obres es poden lliurar directament a l’Ajuntament de la Bisbal (plaça del Castell s/n, 17100 la Bisbal d’Empordà) o es poden trametre per correu certificat a la mateixa adreça. En el sobre, cal que hi figuri clarament "Premi Mestre Conrad Saló 2010".

La decisió del jurat, que serà inapel·lable, es farà pública el dia 7 de novembre de 2010 en el marc d’un concert de lliurament de premis que tindrà lloc al Teatre Mundial de la Bisbal, on intervindran la cobla La Principal de la Bisbal, cobla oficial de la Generalitat de Catalunya, la cobla Bisbal Jove i l’Escola de Cobla Comarcal Conrad Saló. Una setmana abans de l’entrega de premis es publicarà el nom de les cinc obres finalistes a la pàgina
web de l’Ajuntament de la Bisbal www.labisbal.cat , on també es poden consultar i descarregar les bases del concurs.

L’Ajuntament de la ciutat de la Bisbal d’Empordà organitza la convocatòria amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.