25 agost de 2023 a les 7:18

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà fa una crida a estalviar aigua

Si bé a dia d’avui la Bisbal d’Empordà no es troba en una situació critica pel que fa la sequera, l’Ajuntament, conscient de la situació, vol fer una crida a no relaxar-se. I és que l’aigua que s’estalviï avui, servirà de reserva en un futur. La situació és recurrent, es va repetint cada any i, segons apunten els models meteorològics, persistirà. És per això, doncs, que és necessari que tothom posi l’esforç en l’estalvi de cada gota d’aigua possible.

Malgrat la situació de normalitat, l’Ajuntament fa una crida a no abaixar la guàrdia en aquesta situació de ple estiu: és època de poca pluja i de molta calor, i una bona dutxa o una remullada a la piscina ve de gust a tothom. Es aquí on principalment cal tenir cura en estalviar el màxim possible en benefici de tots. Són moltes les petites accions que es poden fer a nivell individual i que ajuden en conjunt. Qui més qui menys ha sentit o llegit en algun lloc o altre les mesures mes senzilles que convé  fer a casa mateix per estalviar aigua: assegurar que les aixetes tanquin bé, dutxar-se enlloc de banyar-se, tancar les aixetes al rentar-se les mans o les dents, posar el rentaplats i la rentadora plens per optimitzar el consum d’aigua, regar les plantes al vespre, no rentar el cotxe al jardí, vigilar amb les piscines i un llarg etcètera.

És per això, doncs, que aprofitant aquest espai, el consistori fa una crida a seguir fent tot el possible en l’estalvi d’un bé tant preuat com és l’aigua. Alhora, l’Ajuntament es posa a disposició de tota la ciutadania per a qualsevol dubte que pugui sorgir i ajudar en el que calgui.