27 octubre de 2010 a les 14:42

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà instal·la 25 nous plafons informatius per eliminar cartells publicitaris de fanals, papereres i senyals de trànsit

Segons ha explicat el regidor de Via Pública de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, ‘entenem que amb aquesta actuació es dóna cobertura a les necessitats existents de poder disposar d’espais públics per anunciar tot tipus d’actes i esdeveniments que s’organitzin’. Per aquest motiu a partir d’aquest 2 de novembre no es permetrà que es pengi cap tipus de publicitat/propaganda en llocs com pals de senyals de trànsit, papereres, semàfors, containers, parets o qualsevol altre element similar i, en cas d’infracció, s’aplicaran les vigents ordenances municipals. 
 
Dilmé explica que “el manteniment de pintura i neteja d’elements com senyals, fanals, papereres o contenidors és car i la imatge que dóna amb fustes, brides i cartrons penjant d’ells tampoc és la desitjable. Per aquest motiu, estic convençut que aquest objectiu d’aconseguir una ciutat el més neta i endreçada possible comptarà amb la col·laboració tant de les associacions del municipi com dels particulars”. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha fet una carta informativa, acompanyada d’un plànol de situació de tots els plafons, a diferents col·lectius de la Bisbal i també als ajuntaments veïns per explicar aquesta nova situació i demanar la seva col·laboració.