14 març de 2013 a les 12:43

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà participa en el saló de la formació, ocupació i empresa organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Calonge

L’àrea de desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha participat en el Saló de l’ocupació, la formació i empresa presentant els seus serveis d’orientació laboral,  programa de formació adreçat a empreses, treballadors i aturats i les diferents activitats que organitzen altres àrees de l’ajuntament relacionades amb la formació i l’ocupació.

El Saló s’ha celebrat els dies 7 i 8 de març a Calonge i ha estat un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es.

L’objectiu del Saló ha estat dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

Entre les activitats organitzades hi ha espais d’exposició gratuïts perquè les empreses exposessin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies en diferents espais. L’Ajuntament de la Bisbal ha participat en els tallers organitzats amb una xerrada sobre Tests Psicotècnics.