30 abril de 2010 a les 8:47

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà presenta el casal d’estiu, els cursos de natació i el campus de gimnàstica

El casal d’estiu presenta tres possibilitats: el mes de juliol, la part del mes d’agost en què estarà actiu i la suma de les dues anteriors, de l’1 de juliol al 13 d’agost. El casal es farà al Pavelló Municipal d’Esports i l’horari és de dilluns a divendres de les nou del matí fins a un quart de dues de la tarda. Les opcions també s’estructuren per edats. Així, el Casal Mini és per a nens i nenes de P3-P4-P5; el Casal Aleví és per a nens i nenes de 1r i 2n de primària; el Casal Infantil és per a nens i nenes de 3r de primària a 1r d’ESO i el Casal Juvenil és per a nens i nenes de 2n a 4t d’ESO.

En el casal es farà iniciació a diferents esports, jocs recreatius, tallers, cursets de natació excursions i colònies. Els preus es poden consultar al web municipal a l’apartat d’esports (http://www.labisbal.cat/index.php?contingut=2&codi=34) o trucant al Pavelló Municipal d’Esports, al 972 64 21 98.

Les inscripcions es podran fer entre el 10 i 14 de maig al Pavelló Municipal d’Esports entre un quart de deu del matí i les dues de la tarda.

Quant als cursos de natació i al campus de gimnàstica, es faran entre l’1 i el 30 de juliol, a la piscina municipal i al Pavelló Municipal d’Esports, respectivament. Es preveu un curs de natació infantil fins a 12 anys i un curs d’adults per grups mínims de deu persones. El campus es farà durant les mateixes dates i va destinat per a persones de 1r de primària a 2n d’ESO. En el campus es farà dansa, expressió corporal, acrobàcia, barra, poltre, minitramp i aeròbic. Les inscripcions es podran fer al pavelló d’esports d’un quart de deu a dues de la tarda entre l’1 i l’11 de juny.