12 març de 2014 a les 14:22

L’AJUNTAMENT DE LA BISBAL D’EMPORDÀ PROMOU LA FORMACIÓ DE JOVES EN EL SECTOR DE L’HOSTALERIA

Les àrees de Desenvolupament Local i Joventut promouen la formació de set joves de la Bisbal en el sector de l’hostaleria. Aquest joves rebran una formació de 277 hores, en la qual es combinen classes teòriques i pràctiques de restaurant bar, aprovisionament de begudes i atenció al client. Les classes s’imparteixen en diferents espais del sector on els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer el funcionament real de restaurants i bars oberts al públic. Algunes classes també s’imparteixen a escoles d’hostaleria. Cal destacar que algunes classes les faran en dues empreses de la Bisbal d’Empordà.

Una vegada els alumnes hagin finalitzat amb aprofitament la formació, tindran coneixements suficients per desenvolupar la feina d’ajudant de cuina, cambrer de sala o cambrer de barra. El programa també contempla un ajut de 3.871,8 euros per als empresaris que contractin els joves per treballar durant sis mesos.

Les empreses interessades a contractar els joves es poden adreçar a l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà trucant al 972 64 23 10 o enviant un correu a joves@baixemporda.cat

Aquest projecte està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà també fa una aportació econòmica.