4 agost de 2023 a les 11:45

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà renova íntegrament la seva pàgina web

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha presentat aquesta setmana una renovació integral de la seva pàgina web que situa la persona usuària en el centre de la navegació i potencia la interacció i consulta transversal entre els diferents espais digitals. El nou portal incorpora una nova tecnologia i disseny per proporcionar a la ciutadania un ús més intuïtiu, àgil i fàcil que permet arribar amb menys clics a la informació.

El web labisbal.cat i la seva renovació permet seguir fomentant la transformació digital i la transparència consistorial. Així, la modernització de la pàgina vol seguir facilitant la comunicació de la gestió municipal i la seva relació amb la ciutadania. Desenvolupat per l’agència bisbalenca El Corriol en coordinació amb l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, el portal dona especial visibilitat a la seu electrònica i al portal de transparència, alhora que s’estructura a través de 6 pestanyes bàsiques: ajuntament, serveis, municipi, actualitat, tràmits i contacte. A més, també atorga especial rellevància a l’agenda municipal, mirall de l’activitat bisbalenca, així com les notícies, altres webs municipals (Visit la Bisbal, Terracotta Museu, Ràdio Bisbal, Teatre Mundial i Biblioteca Lluïsa Duran), tramitació electrònica (e-Fact, e-Tram, e-Tauler o e-Notum, entre d’altres).

El nou web municipal se suma a la dinamització de les xarxes socials consistorials, un imminent rellançament del nou butlletí informatiu municipal, que es publicarà trimestralment i la potenciació de l’aplicació municipal (que ja utilitzen vora 400 persones usuàries). Passat l’estiu, l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament també preveu fer un nou impuls a l’emissora municipal Ràdio Bisbal.